Geniet ook na de zomer van de zon met Opgewekt Drimmelen!

“Nederlandse huiseigenaren met zonnepanelen op hun dak hebben dankzij veel zonuren in de eerste zeven maanden van dit jaar 20 procent meer inkomsten genoteerd dan gemiddeld”, zo meldde Essent vorige maand. De verwachting is dat het jaar 2020 een van de betere jaren zal worden qua opbrengst.

Ook de komende dagen kunnen we nog even genieten van de laatste zonnige periodes. Maar wat als je nu geen panelen kan leggen omdat je dak op het noorden ligt? Of als je dak in de schaduw ligt door hoge bomen? Of omdat het niet zo mooi is op je prachtige rieten dak? Of misschien is je woning een monument of valt deze onder het beschermd dorpsgezicht? Of wellicht is dit allemaal niet van toepassing en heb je gewoon geen zin in het gedoe van offertes opvragen, kabels trekken, installateurs over de vloer.

Dan heeft Coöperatie Opgewekt Drimmelen goed nieuws: door mee te doen aan ons ‘postcoderoosproject’ kun je toch meeprofiteren van de voordelen van duurzaam geproduceerde zonne-energie! Elk ‘Zondeel’ wat je bij ons aanschaft kost eenmalig € 300 per stuk en heeft een gemiddelde jaaropbrengst per paneel van 255 kWh, wat goed is voor een korting op de energiebelasting van € 30,22 per jaar. De terugverdientijd is ruim 9 jaar. Aangezien het project 15 jaar duurt, zijn de jaren daarna pure winst. Het levert een berekend rendement op van 3,9%.

Wat moet je doen? Pak je energierekening erbij en vul je jaarlijks stroomgebruik in kWh in op onze website. Daar volgt een advies uit hoeveel Zondeelen je nodig hebt. We hebben plaats voor 800 panelen verdeeld over twee daken. Er zijn er intussen 135 Zondeelen gereserveerd. Als er 200 Zondeelen voor een dak zijn uitgegeven, kan de installatie beginnen! Schrijf je dus snel in!


Niets missen van nieuwe projecten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief